Aina kauniit ja huolitellut ripset

Kiinteällä kuukausihinnalla alkaen 49,90 €/kk hoidatat ripsesi joka kuukausi pitäen ne aina kauniin ja huolitellun näköisinä. Ripsiklubin aloitusmaksu on 79,90€, joka sisältää joko kokonaan uusien ripsien laiton tai olemassa olevien huollon.

Edullisten ripsihuoltojen lisäksi saat käyttöoikeuden klubilaisten omaan ajanvarausjärjestelmään ja pääset hyödyntämään yksinomaan klubilaisille tarjottavia erikoistarjouksia.

beauty for you

Ripsiklubin aloitus

Varaa Ripsiklubin aloituskerta täältä. Aloituskerralla teemme ripsienpidennykset kokonaan alusta. Olemassa oleviin pidennyksiin tehdään huolto. Varaa ajanvarausjärjestelmästä aloituskerran pituudeksi aina 2,5 tuntia riippumatta lähtötilanteesta. Ripsiklubissa voit valita joko klassiset- tai volyymiripset. Aloituskerta sisältyy Ripsiklubin aloitusmaksuun.

Ripsiklubilaisten huollot
Aloituskerran jälkeen seuraavat ripsihuollot minimissään VAIN 21 päivän välein. Voit varata kätevästi huoltoajan Ripsiklubilaisten omasta ajanvarausjärjestelmästä, johon saat tunnukset ja käyttökoulutuksen klubiin liittyessäsi. Ripsihuollon pituus on Ripsiklubissa aina 60 minuuttia ja Ripsiklubi Plussassa 90 tai 60 minuuttia valintasi mukaan (valinnan voit tehdä huoltokerta-kohtaisesti).
Ripsiklubilaisten ajanvarausjärjestelmä
Ripsiklubilaisena saat käyttöösi klubilaisten oman ajanvarausjärjestelmän, josta voit kätevästi valita sinulle sopivan ripsien huoltoajan. Tämä lisäksi Ripsiklubilaisena pääset hyödyntämään, yksinomaan klubilaisille, tasaisin väliajoin tarjottavia huikeita tarjouksia muihin Beauty For You:n hoitoihin.
Ripsiklubien hinnoittelu
  1. Aloitusmaksu 79,90 € (Sisältää liittymisen ja aloituskerran)
  2. Kuukausimaksut (Ripsiklubin aloituskertaa seuraavasta kuukaudesta alkaen):

Ripsiklubi 49,90 €/kk – ripsihuolto 60 minuuttia
Ripsiklubi Plus 59,90 €/kk – ripsihuolto valittavissa joko 90 tai 60 minuuttia (valinnan voit tehdä huoltokerta-kohtaisesti)

 

Kiinteällä kuukausihinnalla saat:

  • Ripsihuollot minimissään vain 21 päivän välein
  • Käyttöoikeuden klubilaisten omaan ajanvarausjärjestelmään
  • Yksinomaan klubilaisille tarjottavia erikoistarjouksia Beauty For You:n palveluihin.

Ripsiklubi-sopimus on aina määräaikaisesti voimassa 12 kuukautta aloituspäivästä. Sopimus jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassaolevana yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Liity lomakkeella

13 + 15 =

“Klubiin liittymisen jälkeen olen muistanut hoidattaa ripseni kuukausittain ja nyt ne ovat aina kauniit ja siistit. Lisäksi Klubin kuukausihinta on mielestäni edullinen – suosittelen kaikille!.”

Jonna Huttunen, Asiakas

Beauty for you

Kauneushoitola Beauty for You tarjoaa Lappeenrannan Satamassa kauneutta juuri Sinulle.

© Beauty For You Oy
Design by Breezy

Jätä yhteyspyyntö

Pin It on Pinterest